Taktikat e dashurisë renditet i #4 në listën e top 10 filmave global të Netflix

Taktikat e dashurisë renditet i #4 në listën e top 10 filmave global të Netflix

Taktikat e Dashurisë renditet i #4 në listën e Top 10 filmave të Netflix Taktikat e Dashurisë, Filmi i ri komedi romantik origjinal i #Netflix, me Demet Özdemir dhe Şükrü…

2022/03/04 557

Biran Damla Jallmaz merr podiumin më 8 mars, Ditën Ndërkombëtare të Grave

Biran Damla Jallmaz merr podiumin më 8 mars, Ditën Ndërkombëtare të Grave

Biran Damla Jallmaz është e emocionuar që do të jetë në podium në projektin ‘Gratë e Forta të së Ardhmes’, i cili do të zhvillohet më 8 mars në Sallën…

2022/03/04 379

Berker Guven flet për serialin dhe karakterin e tij

Berker Guven flet për serialin dhe karakterin e tij

Seriali i ri “Tri motrat” i Kanal D, i cili do të takohet me audiencën të martën, më 22 shkurt, ku xhirimet ndodhën në natyrën unike të Ajvalık, po numëron…

2022/03/04 392