Search results for "TV8"
HDSifirinci Gun (Dita Zero)

Sifirinci Gun (Dita Zero)

Sifirinci Gun (Dita Zero)
HD
IMDb: N/A
150,180 min

Sifirinci Gun – Shtatë policët specialë të Departamentit të Policisë dhe eprorët e këtij ekipi të preferuar, të cilin e konsideron si baba… Ekipi, i cili është kthyer në një…

Status: Aktiv
HDFëmija sekret i nënës (Annenin Sirridir Çocuk)

Fëmija sekret i nënës (Annenin Sirridir Çocuk)

Fëmija sekret i nënës (Annenin Sirridir Çocuk)
HD
IMDb: N/A
N/A

Ndjek historinë e dy nënave të ardhshme, secila duke u përballur me sekretet nga e kaluara e tyre.

Status: Aktiv
Genre: Drama