Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Ah Nerede (O Ku)

Ah Nerede – Ferit, e gjithë jeta e të cilit janë gra, i kalon ditët e tij duke flirtuar dhe duke u argëtuar si një fëmijë i llastuar, dhe me gjithë vëmendjen që merr në këmbim, ai kurrë nuk rehatohet vetëm për një të vetëm. Ai tallet me tri vajza të ndryshme në korsi të ndryshme dhe i menaxhon të gjitha me mjeshtëri. Derisa të takohet me Zehran.

Ky është, Ah Nerede (O Ku).

TV Status: Aktiv

Duration: 120 min

Year: