Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Gjithçka për Martesën (Evlilik Hakkinda Her Sey)

Azra Gunay, një avokate e suksesshme për divorcet, është marrë me çështjet e njerëzve të njohur dhe me ndikim në Stamboll për shumë vite së bashku me nënën e saj, Çolpan Cevher, e cila është e zoja në punës së saj, dhe vëllain e saj kokëfortë, Sanem Cevher. Tani është koha që Azra të bëjë hapin tjetër. Nëna e saj, Çolpan, do të dalë në pension dhe do të transferojë drejtimin e zyrës tek vajza e saj Azra, por gjërat nuk shkojnë ashtu siç e priste Azra. Një debat i dhunshëm mes Azrës dhe nënës së saj shkakton një tronditje të madhe në familjen Cevher. Ndërsa familja Cevher përballet me të kaluarën e tyre të shkatërruar, Azra fillon të vërë në dyshim martesën dhe jetën e saj. Kur i duhet të përballet me frikën që ka injoruar gjatë gjithë jetës së saj, ajo merr një vendim që do të ndryshojë të gjitha balancat në familje. Një vizitor surprizë nga e kaluara do ta ketë të vështirë për të që të qëndrojë prapa vendimit të saj.