Search results for "Deniz Can Aktaş"
HDDoktori i Qytetit (Kasaba Doktoru)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru)

Doktori i Qytetit (Kasaba Doktoru)
HD
TMDb: 6
120 min

Historia e Omerit të talentuar dhe premtues, i cili vendosi të bëhej mjek pasi humbi të atin, dhe kirurgut legjendar Hakan, i cili është i përkushtuar për të shpëtuar jetë,…

Status: Aktiv
Genre: Drama, Family
Menajerimi Ara

Menajerimi Ara

Menajerimi Ara
TMDb: 7.6
120 min

Status: Returning Series
Genre: Drama