Search results for "Ahmet Mümtaz Taylan"
HDAziz

Aziz

Aziz
HD
TMDb: 10
120 min

Pas vdekjes së një togeri francez në serial, Azizi lë pas dashurinë e tij të madhe, Dilruba, dhe lë guroren e të atit. Pasi ngjarja harrohet, Azizi do të kthehet…

Status: Returning Series
Genre: Drama
Arıza

Arıza

Arıza
TMDb: 7
120 min

Status: Ended
Genre: Crime