Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (11 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Yabani

Yabani – Një i ri i quajtur Jaman, i cili u rrit në rrugë, së bashku me miqtë e tij, ndërsa përballen me sfidat e mbijetesës. Në seri, ngjarjet fillojnë me takimin e Jaman me Atesh dhe të dashurën e tij Ryja, të cilët dalin nga një klub argëtimi në mesnatë.

Kjo është, Yabani.