HDEPI36Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 36

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 36

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 36
HD
Episode: 36
Air Date: 2023-07-06

Shiko Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 36 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) Episodi…

Episode Title: Episodi 36
HDEPI35Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 35

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 35

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 35
HD
Episode: 35
Air Date: 2023-07-06

Shiko Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 35 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) Episodi…

Episode Title: Episodi 35
HDEPI34Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 34

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 34

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 34
HD
Episode: 34
Air Date: 2023-07-06

Shiko Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) – Episodi 34 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë) Episodi…

Episode Title: Episodi 34
HDEPI27Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 27

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 27

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 27
HD
Episode: 27
Air Date: 2023-07-24

Shiko Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 27 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) Episodi 27 | DiziShqip Ruhun…

Episode Title: Episodi 27
Serie: Ruhun Duymaz
HDEPI26Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 26

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 26

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 26
HD
Episode: 26
Air Date: 2023-07-24

Shiko Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 26 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) Episodi 26 | DiziShqip Ruhun…

Episode Title: Episodi 26
Serie: Ruhun Duymaz
HDEPI25Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 25

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 25

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 25
HD
Episode: 25
Air Date: 2023-07-24

Shiko Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) – Episodi 25 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon) Episodi 25 | DiziShqip Ruhun…

Episode Title: Episodi 25
Serie: Ruhun Duymaz
HDEPI93Kizilcik Serbeti – Episodi 93

Kizilcik Serbeti – Episodi 93

Kizilcik Serbeti – Episodi 93
HD
Episode: 93
Air Date: 2022-10-28

Shiko Kizilcik Serbeti – Episodi 93 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Kizilcik Serbeti Episodi 93 | DiziShqip Kizilcik Serbeti – Episodi 31 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 93
HDEPI92Kizilcik Serbeti – Episodi 92

Kizilcik Serbeti – Episodi 92

Kizilcik Serbeti – Episodi 92
HD
Episode: 92
Air Date: 2022-10-28

Shiko Kizilcik Serbeti – Episodi 92 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Kizilcik Serbeti Episodi 92 | DiziShqip Kizilcik Serbeti – Episodi 31 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 92
HDEPI91Kizilcik Serbeti – Episodi 91

Kizilcik Serbeti – Episodi 91

Kizilcik Serbeti – Episodi 91
HD
Episode: 91
Air Date: 2022-10-28

Shiko Kizilcik Serbeti – Episodi 91 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Kizilcik Serbeti Episodi 91 | DiziShqip Kizilcik Serbeti – Episodi 31 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 91
HDEPI114Yali Çapkini – Episodi 114

Yali Çapkini – Episodi 114

Yali Çapkini – Episodi 114
HD
Episode: 114
Air Date: 2022-09-23

Shiko Yali Çapkini – Episodi 114 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Yali Çapkini Episodi 114 | DiziShqip Yali Çapkini – Episodi 38 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 114
HDEPI113Yali Çapkini – Episodi 113

Yali Çapkini – Episodi 113

Yali Çapkini – Episodi 113
HD
Episode: 113
Air Date: 2022-09-23

Shiko Yali Çapkini – Episodi 113 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Yali Çapkini Episodi 113 | DiziShqip Yali Çapkini – Episodi 38 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 113
HDEPI112Yali Çapkini – Episodi 112

Yali Çapkini – Episodi 112

Yali Çapkini – Episodi 112
HD
Episode: 112
Air Date: 2022-09-23

Shiko Yali Çapkini – Episodi 112 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Yali Çapkini Episodi 112 | DiziShqip Yali Çapkini – Episodi 38 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 112
HDEPI72Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 72

Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 72

Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 72
HD
Episode: 72
Air Date: 2023-01-13

Shiko Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 72 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) Episodi 72| DiziShqip Ates Kuslari (Zogjtë e…

Episode Title: Episodi 72
Serie: Ates Kuslari
HDEPI71Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 71

Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 71

Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 71
HD
Episode: 71
Air Date: 2023-01-13

Shiko Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 71 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) Episodi 71| DiziShqip Ates Kuslari (Zogjtë e…

Episode Title: Episodi 71
Serie: Ates Kuslari
HDEPI70Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 70

Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 70

Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 70
HD
Episode: 70
Air Date: 2023-01-13

Shiko Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) – Episodi 70 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit) Episodi 70| DiziShqip Ates Kuslari (Zogjtë e…

Episode Title: Episodi 70
Serie: Ates Kuslari
HDEPI3Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 3

Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 3

Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 3
HD
Episode: 3
Air Date: 2023-09-21

Shiko Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 3 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) Episodi 3 | DiziShqip Hudutsuz Sevda (Dashuri…

Episode Title: Episodi 3
HDEPI2Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 2

Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 2

Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 2
HD
Episode: 2
Air Date: 2023-09-21

Shiko Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 2 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) Episodi 2 | DiziShqip Hudutsuz Sevda (Dashuri…

Episode Title: Episodi 2
HDEPI1Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 1

Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 1

Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 1
HD
Episode: 1
Air Date: 2023-09-21

Shiko Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) – Episodi 1 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme) Episodi 1 | DiziShqip Hudutsuz Sevda (Dashuri…

Episode Title: Episodi 1
HDEPI42Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 42

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 42

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 42
HD
Episode: 42
Air Date: 2023-06-22

Shiko Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 42 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie…

Episode Title: Episodi 42
HDEPI41Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 41

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 41

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 41
HD
Episode: 41
Air Date: 2023-06-22

Shiko Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 41 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie…

Episode Title: Episodi 41
HDEPI40Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 40

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 40

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 40
HD
Episode: 40
Air Date: 2023-06-22

Shiko Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Episodi 40 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie…

Episode Title: Episodi 40
HDEPI114Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 114

Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 114

Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 114
HD
Episode: 114
Air Date: 2022-09-22

Shiko Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 114 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Aldatmak (Mashtrimi) Episodi 114 | DiziShqip Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 38 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 114
Serie: Aldatmak
HDEPI113Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 113

Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 113

Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 113
HD
Episode: 113
Air Date: 2022-09-22

Shiko Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 113 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Aldatmak (Mashtrimi) Episodi 113 | DiziShqip Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 38 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 113
Serie: Aldatmak
HDEPI112Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 112

Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 112

Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 112
HD
Episode: 112
Air Date: 2022-09-22

Shiko Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 112 me Titra shqip Online Falas ne Full Hd – Aldatmak (Mashtrimi) Episodi 112 | DiziShqip Aldatmak (Mashtrimi) – Episodi 38 me titra shqip, shikim…

Episode Title: Episodi 112
Serie: Aldatmak
HDHudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme)

Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme)

Hudutsuz Sevda (Dashuri e pakufishme)
HD
IMDb: N/A
N/A

Hudutsuz Sevda – Halil Ibrahim pasi humbi të atin nga një gjakmarrje kur ishte fëmijë dhe u internua në Stamboll, kthehet në qytetin e tij të lindjes në Detin e…

Status: Aktiv
Genre: Crime, Drama, Romance
HDYali Çapkini

Yali Çapkini

Yali Çapkini
HD
IMDb: N/A
120 min

Yali Çapkini – Feriti, djali i një familje të pasur, është i famshëm për shfrenimin e tij. Gjyshi i tij Halis Aga mori një vendim kur policia bastisi shtëpinë e…

Status: Aktiv
Genre: Drama, Soap
HDYabani

Yabani

Yabani
HD
IMDb: N/A
120 min

Yabani – Një i ri i quajtur Jaman, i cili u rrit në rrugë, së bashku me miqtë e tij, ndërsa përballen me sfidat e mbijetesës. Në seri, ngjarjet fillojnë…

Status: Aktiv
Genre: Drama
HDBambaska Biri (Një person tjetër)

Bambaska Biri (Një person tjetër)

Bambaska Biri (Një person tjetër)
HD
IMDb: N/A
120 min

Bambaska Biri – Vrasja e Hamdi Atilbaj në pyll përshkon shtigjet e prokurores Lejla, dhe gazetarit Kenan, kjo vrasje lajmëron shkatërrimin jo vetëm të dashurisë së tyre, por edhe të…

Status: Aktiv
Genre: Crime, Drama, Romance
HDDilek Tasi (Guri i Dëshirave)

Dilek Tasi (Guri i Dëshirave)

Dilek Tasi (Guri i Dëshirave)
HD
IMDb: N/A
N/A

Dilek Tasi – Mustafa është një burrë rreth të tridhjetave duke u përpjekur të mbijetojë në lagjen e varfër të Stambollit me gruan e tij Xhanan dhe vajzën Xhemre. Gruaja…

Status: Aktiv
Genre: Drama
HDKendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan)

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan)

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan)
HD
IMDb: N/A
N/A

Kendi Dusen Aglamaz – (Ai që bie vetëm nuk qan) – Alize, e cila humbi nënën e saj ditën që lindi, është një e re e bukur, por shumë egoiste,…

Status: Aktiv
HDSafir

Safir

Safir
HD
IMDb: N/A
120 min

Safir – Gulsoys, një nga familjet e shquara të Kapadokisë, mblidhen së bashku pas kthimit të djalit të tyre më të madh Atesh nga Amerika. Me kthimin e përcaktuar të…

Status: Aktiv
Genre: Drama, Romance
HDMagarsus

Magarsus

Magarsus
HD
TMDb: 10
50 min

Magarsus tregon për luftën e familjes Kurak, e cila tregtonte agrume në Sarıbahçe, si me njëri-tjetrin ashtu edhe me fuqitë e huaja që duan të dominojnë rajonin.

Status: Aktiv
Genre: Drama
HDKizilcik Serbeti

Kizilcik Serbeti

Kizilcik Serbeti
HD
IMDb: N/A
N/A

Kizilcik Serbeti është një histori dashurie mes dy familjeve ekstreme me të njëjtën të vërtetë por metoda të ndryshme.

Status: Aktiv
Genre: Drama, Family, Romance
HDRuhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon)

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon)

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon)
HD
IMDb: N/A
120 min

Ruhun Duymaz – Onur Karasu, një agjent i suksesshëm, ka qenë pas Civan Koral, një kontrabandist diamanti, për muaj të tërë. Për këtë operacion, ai ka bërë që motra e…

Status: Aktiv
Genre: Comedy, Romance
HDYaz Sarkisi (Kënga Verore)

Yaz Sarkisi (Kënga Verore)

Yaz Sarkisi (Kënga Verore)
HD
IMDb: N/A
N/A

Yaz Sarkisi – Ndjek Yaz, që transferohet në Stamboll për të ndjekur ëndrrën e babait të saj të ndjerë. Ardhja e saj do të vërë në provë miqësinë e dy…

Status: Aktiv
Genre: Comedy, Romance
HDYa Cok Seversen (Po sikur të duash shumë)

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë)

Ya Cok Seversen (Po sikur të duash shumë)
HD
IMDb: N/A
N/A

Ya Cok Seversen – Kjo është historia e shtigjeve të kalimit të Atesh dhe Lejlës. Atesh u dërgua në konvikt pas vdekjes së nënës së tij dhe nuk u kthye…

Status: Aktiv
Genre: Comedy, Drama, Romance
HDDonence

Donence

Donence
HD
IMDb: N/A
N/A

Ëndrrat e Gece janë lënë pezull kur ajo transferohet në Foça për të mbështetur motrën e saj me nevoja të veçanta. Atje, ajo takon Özgür, një instruktor lundrimi që kujdeset…

Status: Aktiv
Genre: Drama, Romance
HDUvey Anne (Njerka)

Uvey Anne (Njerka)

Uvey Anne (Njerka)
HD
IMDb: N/A
N/A

Uvey Anne (Njerka) – Historia emocionale e një babai dhe përkushtimi i tij ndaj fëmijëve të tij, megjithatë jo gjithçka shkon ashtu siç duhet… Ky është, Uvey Anne (Njerka).

Status: Aktiv
Genre: Drama, Family
HDVermem Seni Ellere (Nuk do të të jap duart e mia)

Vermem Seni Ellere (Nuk do të të jap duart e mia)

Vermem Seni Ellere (Nuk do të të jap duart e mia)
HD
IMDb: N/A
N/A

Historia e Zelishit, bijës së maleve, përrenjve dhe pllajave, dhe Mehmetit, i cili është i apasionuar pas të gjitha llojeve të aventurave dhe aksioneve.

Status: Aktiv
Genre: Comedy, Romance
HDKismet (Fati)

Kismet (Fati)

Kismet (Fati)
HD
IMDb: N/A
N/A

Kismet – Dogan është një njeri shumë i zgjuar, shumë i thellë. Ai u abuzua psikologjikisht dhe sociologjikisht ndërsa rritej dhe ai u mbrojt duke krijuar ishullin e tij në…

Status: I përfunduar
Genre: Comedy, Romance
HDMaviye Surgun

Maviye Surgun

Maviye Surgun
HD
IMDb: N/A
120 min

Komandoja i suksesshëm i SAT Ali, i cili u pezullua përkohësisht pas hetimit, mori me vete fëmijët dhe gruan e tij, me lajmin e sëmundjes fatkeqe dhe fatale të gruas…

Status: Aktiv
Genre: Drama
HDGulcemal

Gulcemal

Gulcemal
HD
IMDb: N/A
N/A

Gulcemal – Është fjala për dashurinë e Gulcemal, të cilin nëna e tij e braktisi kur ishte fëmijë, dhe u kthye në një përbindësh të errët, dhe Deva e bukur,…

Status: Aktiv
Genre: Drama, Romance, Soap
HDEsaret (Robëria)

Esaret (Robëria)

Esaret (Robëria)
HD
TMDb: 10
60 min

Esaret – Oguz dhe Firuze, trashëgimtari i dukshëm i familjes Demirhanli, do të zënë vendin e tyre në ekran me dashurinë hakmarrëse të Firuzes. Orhun, i cili ndëshkoi keqbërësit, tani…

Status: Aktiv
Genre: Drama, Romance
HDYuz Yillik Mucize (Njëqind vjet mrekulli)

Yuz Yillik Mucize (Njëqind vjet mrekulli)

Yuz Yillik Mucize (Njëqind vjet mrekulli)
HD
TMDb: 8
N/A

Yuz Yillik Mucize – Seriali ndjek historinë e 130-vjeçarit Ali Tahiri, i cili pasi mori një vendim të rëndësishëm për jetën, takon Harikën, duke hapur një faqe të re në…

Status: Aktiv
Genre: Drama, Romance, Soap
HDKraliçe (Mbretëresha)

Kraliçe (Mbretëresha)

Kraliçe (Mbretëresha)
HD
TMDb: 8
120,150 min

Kraliçe – është historia e një familjeje, jeta e së cilës u përmbys në një ditë të vetme pasi emri i Atesh përfshihet në një skandal të madh. Kjo është,…

Status: Aktiv
Genre: Drama, Romance
HDAile (Familja)

Aile (Familja)

Aile (Familja)
HD
IMDb: N/A
N/A

Aile – është një histori e Asllan i cili është djali i një familje të madhe, drejton një klub nate. Një njeri tepër mendjehollë. Ai është një personazh i errët…

Status: Aktiv
HDAdim Farah (Emri im është Farah)

Adim Farah (Emri im është Farah)

Adim Farah (Emri im është Farah)
HD
IMDb: N/A
150 min

Adim Farah – Farah është një grua iraniane 28-vjeçare, ndërsa u arratis nga Irani në Francë 6 vjet më parë, ajo u desh të ndalonte në Stamboll sepse mësoi se…

Status: Aktiv
HDEgo

Ego

Ego
HD
IMDb: N/A
120,150 min

Ego – Elif dhe Erhan janë një çift i fejuar që e duan shumë njëri-tjetrin dhe shpresa e tyre më e madhe nga jeta është të martohen dhe të ndërtojnë…

Status: Aktiv
Genre: Drama
Sen Yasamaya Bak (Ti vazhdo të jetosh)

Sen Yasamaya Bak (Ti vazhdo të jetosh)

Sen Yasamaya Bak (Ti vazhdo të jetosh)
IMDb: N/A
N/A
104

E diagnostikuar me sëmundje të pashërueshme, një nënë e vetme ndeshet me një beqar të paduruar ndërsa ndeshet me të ardhmen e një gjashtëvjeçari kokëkrisur.

Genre: Drama
Ask Taktikleri (Taktikat e Dashurisë)

Ask Taktikleri (Taktikat e Dashurisë)

Ask Taktikleri (Taktikat e Dashurisë)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një drejtues reklamash dhe një stiliste mode nuk besojnë në dashuri, ndaj vendosin një bast për ta bërë tjetrin të bjerë kokë e këmbë me taktika të pazakonta. Shikim të…

Genre: Filma
7. Kogustaki Mucize (Mrekullia në qelinë e 7-të)

7. Kogustaki Mucize (Mrekullia në qelinë e 7-të)

7. Kogustaki Mucize (Mrekullia në qelinë e 7-të)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një histori dashurie mes një babai me sëmundje mendore i cili akuzohet në mënyrë të padrejtë për vrasje, dhe vajzës së tij të dashur 6 vjeçare. Burgu do të jetë…

Genre: Filma
Annem (Nëna ime)

Annem (Nëna ime)

Annem (Nëna ime)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia e një nëne që bën të pamundurën për vajzën e saj dhe një vajzë që i vjen turp nga nëna dhe arrin të largohet prej saj. Por vite më…

Genre: Filma
Bir Ask Iki Hayat (Një Dashuri, Dy Jetë)

Bir Ask Iki Hayat (Një Dashuri, Dy Jetë)

Bir Ask Iki Hayat (Një Dashuri, Dy Jetë)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Vendimi i Umut do të ndryshojë fatin e tij. Umut, i cili duhet të zgjedhë midis nxjerrjes së qenit të tij dhe qëndrimit në shtëpi, do të hyjë në opsionet…

Genre: Filma
Mutluluk Zamani (Koha e Lumturise)

Mutluluk Zamani (Koha e Lumturise)

Mutluluk Zamani (Koha e Lumturise)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Dashuria e vërtetë nuk ka të bëjë me perfeksionin, por fshihet të metat. Filmi “Koha e Lumturisë” tregon historinë e Mertit i cili krijon jetën e tij “perfekte” pa u…

Genre: Filma
Mrekulli e Dashurise 2 (Mucize Ask 2)

Mrekulli e Dashurise 2 (Mucize Ask 2)

Mrekulli e Dashurise 2 (Mucize Ask 2)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një dramë turke e vendosur në vitet 1960. Azizi, një burrë me të meta fizike e gjen veten në përpjekje për të sistemuar martesën me Mizgin, pavarësisht vështirësive dhe opinionit,…

Genre: Filma
Mucize (Mrekullia)

Mucize (Mrekullia)

Mucize (Mrekullia)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Është viti 1960 dhe një mësues i ri është i detyruar të lërë familjen e tij e të zhvendoset larg për të dhënë mësim. Fshati në të cilin e kanë…

Genre: Filma