Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
9
BoredFineGoodAmazingExcellent (2 votes, average: 9.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Adim Farah (Emri im është Farah)

Adim Farah – Farah është një grua iraniane 28-vjeçare, ndërsa u arratis nga Irani në Francë 6 vjet më parë, ajo u desh të ndalonte në Stamboll sepse mësoi se ishte shtatzënë, por bota e Farah është kthyer përmbys brenda natës, ajo dëshmon një vrasje të kryer nga mafia në një vend ku ai shkon për të pastruar dhe takon Tahir Lekesiz. Farah, me koston e jetës së saj, pastron skenën pa lënë asnjë gjurmë. Megjithatë, meqë ajo është dëshmitare okulare e vrasjes, mafia dëshiron që ajo të vritet dhe këtë detyrë ia jep Tahirit. Tahiri është një njeri i vetmuar që u rrit me kreun e mafias. Gjërat bëhen edhe më të vështira për Farah kur del se i vdekuri ishte polic, Tahiri dhe Farah do të sprovohen me emocionet që nuk mund t’i shmangin në këtë dilemë për jetë a vdekje.

Ky është, Adim Farah (Emri im është Farah).