Search results for "2021"
HDVëllezërit e Mi (Kardeslerim)

Vëllezërit e Mi (Kardeslerim)

Vëllezërit e Mi (Kardeslerim)
HD
TMDb: 9.4
N/A

Vëllezërit e Mi – Këta katër vëllezër, të cilët janë të lidhur ngushtë me njëri-tjetrin, humbin nënat dhe baballarët e tyre pas një sërë ngjarjesh fatkeqe. Në të gjithë botën,…

Status: Aktiv
Genre: Drama
HDI burgosuri (Mahkum)

I burgosuri (Mahkum)

I burgosuri (Mahkum)
HD
TMDb: 7
95 min

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë dhe është në…

Status: Aktiv
HDVajza ne Dritare (Camdaki Kiz)

Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz)

Vajza ne Dritare (Camdaki Kiz)
HD
TMDb: 7
N/A

Nalan është një grua e re e bukur që fiton dashurinë e të gjithëve në shikim të parë me ngrohtësinë e saj. Meqenëse është fëmija i vetëm i familjes së…

Status: Aktiv
Genre: Drama
HDGjithçka për Martesën (Evlilik Hakkinda Her Sey)

Gjithçka për Martesën (Evlilik Hakkinda Her Sey)

Gjithçka për Martesën (Evlilik Hakkinda Her Sey)
HD
IMDb: N/A
120 min

Azra Gunay, një avokate e suksesshme për divorcet, është marrë me çështjet e njerëzve të njohur dhe me ndikim në Stamboll për shumë vite së bashku me nënën e saj,…

Status: I përfunduar
Genre: Drama
HDI pabesë (Sadakatsiz)

I pabesë (Sadakatsiz)

I pabesë (Sadakatsiz)
HD
TMDb: 7.1
120 min

Asja eshte nje doktoreshe e sukseshme, kur çdo gje po i ecte mire se bashku me te shoqin e djalin ajo kupton diçka. E pa te shoqin duke e tradhtuar,…

Status: I përfunduar
Genre: Drama
HDDashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam)

Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam)

Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam)
HD
TMDb: 9.4
103 min

Ky serial fillon me protagonisten femër ndërsa përpiqet të fitojë përsëri zemrën e ish-burrit të saj tani të pasur. Kur Esra (Burcu Ozberk) takoi Ozanin (Ilhan Sen), ajo punonte si…

Status: I përfunduar
Genre: Comedy, Soap
HDDestan

Destan

Destan
HD
TMDb: 9
N/A

Dashuria epike midis Akiz, vajzës legjendare të malit luftëtar jetimë nga Gok Khan Korkut Khan në stepat e ashpra të Azisë Qendrore dhe Gok Tegini Batuga, i cili mbeti jetim…

Status: Aktiv
HDPlage Zemre (Kalp Yarasi)

Plage Zemre (Kalp Yarasi)

Plage Zemre (Kalp Yarasi)
HD
TMDb: 8.6
120 min

Ferit Sancakzade është trashëgimtari i dashur i një prej familjeve të mirë-themeluara të Antakya. Nga ana tjetër, Ajshe është një vajzë e re e gjallë që jeton në Stamboll, e…

Status: I përfunduar
Genre: Drama
HDAziz

Aziz

Aziz
HD
TMDb: 10
120 min

Pas vdekjes së një togeri francez në serial, Azizi lë pas dashurinë e tij të madhe, Dilruba, dhe lë guroren e të atit. Pasi ngjarja harrohet, Azizi do të kthehet…

Status: Returning Series
Genre: Drama
HDElkizi

Elkizi

Elkizi
HD
IMDb: N/A
120 min

Duke luftuar për ëndrrat e saj, Ezo ka dy gjëra për të mbajtur në këtë jetë: kujtimet dhe çfarë ka mbetur nga e ëma – Pra një grusht shpresë. Sidoqoftë,…

Status: I përfunduar
Genre: Drama, Soap
HDJeta Ime (Benim Hayatim)

Jeta Ime (Benim Hayatim)

Jeta Ime (Benim Hayatim)
HD
TMDb: 6
95 min

Status: Finished
Genre: Drama
HDTe Premtoj (Sana Soz)

Te Premtoj (Sana Soz)

Te Premtoj (Sana Soz)
HD
TMDb: 6
90 min

Status: Finished
Genre: Drama, Family
Uzak Şehrin Masalı

Uzak Şehrin Masalı

Uzak Şehrin Masalı
IMDb: N/A
N/A

Status: Returning Series
Genre: Drama
Son Yaz

Son Yaz

Son Yaz
TMDb: 8.5
N/A

Status: Canceled
Genre: Crime, Drama
Maraşlı

Maraşlı

Maraşlı
TMDb: 8.3
120 min

Status: Ended
İçimizden Biri

İçimizden Biri

İçimizden Biri
IMDb: N/A
N/A

Status: Returning Series
Genre: Comedy
Cam Tavanlar

Cam Tavanlar

Cam Tavanlar
TMDb: 6
120 min

Status: Returning Series
Genre: Drama, Soap
Aşkın Tarifi

Aşkın Tarifi

Aşkın Tarifi
TMDb: 5.5
120 min

Status: Ended
Genre: Soap
Baht Oyunu

Baht Oyunu

Baht Oyunu
TMDb: 9
120 min

Status: Canceled
Genre: Comedy, Drama
Masumiyet

Masumiyet

Masumiyet
TMDb: 7.6
120 min

Status: Ended
Genre: Crime, Drama
Ada Masalı

Ada Masalı

Ada Masalı
TMDb: 8
121 min

Status: Returning Series
Genre: Comedy, Drama, Soap
Yalancı

Yalancı

Yalancı
IMDb: N/A
120 min

Status: Returning Series
Genre: Drama