Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
8
BoredFineGoodAmazingExcellent (4 votes, average: 8.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Bambaska Biri (Një person tjetër)

Bambaska Biri – Vrasja e Hamdi Atilbaj në pyll përshkon shtigjet e prokurores Lejla, dhe gazetarit Kenan, kjo vrasje lajmëron shkatërrimin jo vetëm të dashurisë së tyre, por edhe të vërtetës që ata dinë për jetën e tyre.

Ky është, Bambaska Biri (Një person tjetër).