Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
4
BoredFineGoodAmazingExcellent (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Safir

Safir – Gulsoys, një nga familjet e shquara të Kapadokisë, mblidhen së bashku pas kthimit të djalit të tyre më të madh Atesh nga Amerika. Me kthimin e përcaktuar të vëllait të tij, Jaman vendos t’i bëjë një propozim surprizë të dashurës së tij të fëmijërisë Feraj në ditëlindjen e saj. Megjithatë, fatkeqësia që ndodh atë natë me vëllain e tij më të vogël Okan do të ndryshojë të gjitha ekuilibrat dhe do të kthejë jetën e të gjithëve përmbys.

Ky është, Safir.