Search results for "Ebru Cündübeyoğlu"
HDAltin Kafes (Kafazi i Artë)

Altin Kafes (Kafazi i Artë)

Altin Kafes (Kafazi i Artë)
HD
IMDb: N/A
135 min

Altin Kafes – Historia e dashurisë së Onurit, trashëgimtarit të familjes Bejoglu, një nga njerëzit më të pasur në vend dhe idealistes Zejnep, e cila është mësues në shkollën e…

Status: I përfunduar
Genre: Drama
HDSenden Daha Guzel (Më e bukur se ti)

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti)

Senden Daha Guzel (Më e bukur se ti)
HD
IMDb: N/A
130 min

Senden Daha Güzel (Më e bukur se ti) – Një mjeke e quajtur Efsun, nga Antep, e cila është testuar në jetën e saj profesionale dhe të dashurisë. Emir, një…

Status: Aktiv
Genre: Comedy, Soap