Search results for "Shahid"
HDI burgosuri (Mahkum)

I burgosuri (Mahkum)

I burgosuri (Mahkum)
HD
TMDb: 7
95 min

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë dhe është në…

Status: Aktiv
HDAziz

Aziz

Aziz
HD
TMDb: 10
120 min

Pas vdekjes së një togeri francez në serial, Azizi lë pas dashurinë e tij të madhe, Dilruba, dhe lë guroren e të atit. Pasi ngjarja harrohet, Azizi do të kthehet…

Status: Returning Series
Genre: Drama
Cam Tavanlar

Cam Tavanlar

Cam Tavanlar
TMDb: 6
120 min

Status: Returning Series
Genre: Drama, Soap
Arıza

Arıza

Arıza
TMDb: 7
120 min

Status: Ended
Genre: Crime