Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

I burgosuri (Mahkum)

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë dhe është në gjyq për vrasjen e gruas dhe vajzës së tij… Rasti i fundit që ka hetuar para se të burgosej është rasti i Barish Jesarit, një nga vëllezërit binjakë që janë pasardhës të Jesarëve, një nga familjet më të shquara në vend.