Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.

Berker Guven flet për serialin dhe karakterin e tij

Posted 2022/03/0412540

Seriali i ri “Tri motrat” i Kanal D, i cili do të takohet me audiencën të martën, më 22 shkurt, ku xhirimet ndodhën në natyrën unike të Ajvalık, po numëron ditët që do të vijnë në ekran.

Aktori i talentuar Berker Güven, i cili do t’i japë jetë personazhit të Somerit në Üç Kız Kardeş, i përshtatur nga romani i Iclal Aydın me të njëjtin emër, ka të bëjë me rolin e tij; “Somer ka më shumë informacion dhe ndërveprim si me të mirët, ashtu edhe me të këqijtë në këtë histori. Më duhej ta ndaja Somerin nga personazhet e tjerë dhe të krijoja një shtresë dhe thellësi të veçantë në përbërjen e tregimit, pasi ai është një personazh që jep luftën më aktive në gjithçka që ka ndodhur, dhe si të thuash, lufton në të dy frontet. Prandaj, për të dalluar Somerin nga personazhet e tjerë dhe për të kuptuar Somerin, gjëja që mendoja më shumë është të kuptoja se në çfarë gjendje shpirtërore do të ndihej një person që jetonte në Angli në atë kohë dhe i asimiluar me kulturën e atij vendi. Pasi u ktheva në kulturën e familjes së tij në Ayvalık, u përpoqa ta bazoja atë. Kështu, në fund të viteve 90 pashë shumë filma të prodhuar nga Britanikët.

Movies in this article