Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.

Taktikat e dashurisë renditet i #4 në listën e top 10 filmave global të Netflix

Posted 2022/03/0416410

Taktikat e Dashurisë renditet i #4 në listën e Top 10 filmave të Netflix
Taktikat e Dashurisë, Filmi i ri komedi romantik origjinal i #Netflix, me Demet Özdemir dhe Şükrü Özyıldız, i cili u takua me audiencën në platformë më 11 shkurt, ka një total prej 8,960,000 shikime në të dhënat e “Weekly Netflix Top 10 Global” që mbulon periudhën 7 – 13 shkurt.