Search results for "Show TV"
HDBahar

Bahar

Bahar
HD
TMDb: 7
135 min

Bahar – 20 vjet më parë, u diplomua në shkollën e mjekësisë, por zgjodhi të ishte shtëpiake në vend që të ndiqte një karrierë në mjekësi. Ajo është e martuar…

Status: Aktiv
Genre: Drama
HDKara (Arak)

Kara (Arak)

Kara (Arak)
HD
IMDb: N/A
N/A

Arak – E përqëndruar në një natë në vitin 1998 kur Elif Çinar vritet gjatë një vjedhjeje. Ngjarja ndryshon në mënyrë drastike jetën e dy familjeve: Kara, djali i hajdutit,…

Status: Aktiv
HDNe Gemiler Yaktim (Çfarë anijesh kam djegur)

Ne Gemiler Yaktim (Çfarë anijesh kam djegur)

Ne Gemiler Yaktim (Çfarë anijesh kam djegur)
HD
IMDb: N/A
N/A

Ne Gemiler Yaktim – Historia rrëfen miqësinë e papritur midis Fidanit, një nënë mbrojtëse dhe Jasemin, një vejushë e re që rrit vetëm vajzën e saj. Jeta e tyre ndërthuret…

Status: I përfunduar
Genre: Drama
HDMaviye Surgun

Maviye Surgun

Maviye Surgun
HD
IMDb: N/A
120 min

Komandoja i suksesshëm i SAT Ali, i cili u pezullua përkohësisht pas hetimit, mori me vete fëmijët dhe gruan e tij, me lajmin e sëmundjes fatkeqe dhe fatale të gruas…

Status: Aktiv
Genre: Drama
HDAile (Familja)

Aile (Familja)

Aile (Familja)
HD
IMDb: N/A
N/A

Aile – është një histori e Asllan i cili është djali i një familje të madhe, drejton një klub nate. Një njeri tepër mendjehollë. Ai është një personazh i errët…

Status: Aktiv
HDGelsin Hayat Bildigi Gibi (Le të vijë jeta ashtu siç e di)

Gelsin Hayat Bildigi Gibi (Le të vijë jeta ashtu siç e di)

Gelsin Hayat Bildigi Gibi (Le të vijë jeta ashtu siç e di)
HD
IMDb: N/A
120 min

Sadi Payaslı, i cili lë pas të kaluarën e tij të pistë në serial, caktohet në shkollën e mesme Karabayır si mësues gjeografie.  Këtu Sadi Payaslı takon pesë të rinj…

Status: Aktiv
Genre: Crime, Drama, Soap
HDAziz

Aziz

Aziz
HD
TMDb: 10
120 min

Pas vdekjes së një togeri francez në serial, Azizi lë pas dashurinë e tij të madhe, Dilruba, dhe lë guroren e të atit. Pasi ngjarja harrohet, Azizi do të kthehet…

Status: Returning Series
Genre: Drama
İçimizden Biri

İçimizden Biri

İçimizden Biri
IMDb: N/A
N/A

Status: Returning Series
Genre: Comedy
Cam Tavanlar

Cam Tavanlar

Cam Tavanlar
TMDb: 6
120 min

Status: Returning Series
Genre: Drama, Soap
Arıza

Arıza

Arıza
TMDb: 7
120 min

Status: Ended
Genre: Crime
Alev Alev

Alev Alev

Alev Alev
TMDb: 7.7
120 min

Status: Canceled
Genre: Drama
Yalancı

Yalancı

Yalancı
IMDb: N/A
120 min

Status: Returning Series
Genre: Drama