Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Bahar

Bahar – 20 vjet më parë, u diplomua në shkollën e mjekësisë, por zgjodhi të ishte shtëpiake në vend që të ndiqte një karrierë në mjekësi. Ajo është e martuar me kirurgun e suksesshëm Timur Javuzoglu dhe ia ka kushtuar jetën burrit dhe fëmijëve të saj. Familja në dukje e lumtur Javuzoglu tronditet nga sëmundja e Baharit. Mjeku i Baharit, Evren, është i vendosur ta shpëtojë atë dhe thotë se e vetmja zgjidhje është transplanti i mëlçisë. E vetmja mëlçi e përputhshme në familje i përket Timurit! Për familjen Javuzoglu, të cilët testohen me një prag të madh, asgjë nuk do të jetë më e njëjtë…

Ky është, Bahar.

TV Status: Aktiv

Duration: 135 min

Year:

TMDb: 7

Networks: