Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kara (Arak)

Arak – E përqëndruar në një natë në vitin 1998 kur Elif Çinar vritet gjatë një vjedhjeje. Ngjarja ndryshon në mënyrë drastike jetën e dy familjeve: Kara, djali i hajdutit, bëhet një Robin Hood i ditëve moderne, ndërsa Zejnep, vajza e Raufit, shndërrohet në një gazetare që kërkon të vërtetën për atë natë. Rrugët e tyre kryqëzohen, duke çuar në një romancë të komplikuar, pasi nuk janë në dijeni të lidhjeve të njëri-tjetrit me tragjedinë. Seriali zhytet në temat e dashurisë, të së vërtetës dhe të pasojave të veprimeve të kaluara.

Kjo është, Arak (Grabitja).