Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
8
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 8.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Ne Gemiler Yaktim (Çfarë anijesh kam djegur)

Ne Gemiler Yaktim – Historia rrëfen miqësinë e papritur midis Fidanit, një nënë mbrojtëse dhe Jasemin, një vejushë e re që rrit vetëm vajzën e saj. Jeta e tyre ndërthuret kur vajza e Jaseminit zhduket dhe Fidani ndihmon në gjetjen e saj. Ndërsa lidhja e tyre thellohet, ata përfshihen në një krim, duke i afruar më shumë me bashkëshortin e larguar të Fidanit, Rutkaj dhe kryeinspektorin Toprak, i cili po ndjek aktivitetet kriminale të Rutkaj. Nëpërmjet betejave të përbashkëta, Jasemin dhe Fidan gjejnë ngushëllim dhe forcë në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Kjo është, Ne Gemiler Yaktim (Çfarë anijesh kam djegur).