Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Maviye Surgun

Komandoja i suksesshëm i SAT Ali, i cili u pezullua përkohësisht pas hetimit, mori me vete fëmijët dhe gruan e tij, me lajmin e sëmundjes fatkeqe dhe fatale të gruas së tij Ajda; Ai lëviz me vjehrrin e tij Salih, i cili drejton një hotel në Çamlıkıyı. Me vdekjen e Ajdës pak pas transferimit, e gjithë familja është thellësisht e pikëlluar. Defne, e cila papritur vjen ballë për ballë me Ozanin, të cilin ajo mendon se e la pas në të kaluarën e saj, nuk ka zgjidhje tjetër veçse të kërkojë një rrugëdalje për veten e saj. Në Çamlıkıyı, ku dikur dëgjohej vetëm zhurma e valëve që përplaseshin në breg; Në trekëndëshin e Aliut, Defne dhe Ozan; Tani është e pashmangshme të përjetosh ditë aktive të pakthyeshme dhe dashuri pasionante, dhe të derdhësh sekrete dhe marrëdhënie familjare që do t’i tërheqin të gjithë përreth.

Ky është, Maviye Surgun.

TV Status: Aktiv

Duration: 120 min

Year:

Networks: