Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
9
BoredFineGoodAmazingExcellent (2 votes, average: 9.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

O Kiz (Ajo Vajzë)

O Kiz – Zejnep, si mijëra vajza të reja, është një fenomen i mediave sociale dhe ëndërron të heqë qafe jetën e saj të varfër. Por ndërsa përpiqet për këtë, babai i saj një burrë i madh 45-vjeçar ka emocionet dhe inteligjencën e një 5-vjeçari. Kadir është një fëmijë me makinën e tij të lënë në dorë, shakatë e tij fëminore dhe pajtimin e tyre. Ajo ra viktimë e një kordoni të mbështjellë rreth qafës në barkun e nënës së saj. Kadir ka lindur si “Provim”, jo vetëm për prindërit e tij, por edhe për fëmijët e tij. Kështu i thotë gjyshi i saj Zejnepit…

Ky është, O Kiz (Ajo Vajzë).