Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (2 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon)

Ruhun Duymaz – Onur Karasu, një agjent i suksesshëm, ka qenë pas Civan Koral, një kontrabandist diamanti, për muaj të tërë. Për këtë operacion, ai ka bërë që motra e Civanit, Hilal, të dashurohet me të dhe mban një marrëdhënie të largët me të. Plani i tij po përparon si puna e orës. Derisa një grua që nuk e ka takuar kurrë, me emrin Ece, të hyjë në jetën e tij.

Kjo është, Ruhun Duymaz (Shpirti yt nuk dëgjon).

TV Status: Aktiv

Duration: 120 min

Year:

Networks: