Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Omer

Jeta e Omerit kthehet përmbys kur ai bie në dashuri me Gamze, një marrëdhënie që babai i tij konservator nuk do ta miratojë kurrë.  Ajo është një grua në moshë të mesme, e cila pas divorcit kthehet në lagjen e saj të vjetër.  Ndërsa përpiqet të fillojë jetën e saj si nënë beqare, ajo gjen ngushëllim të papritur në dashurinë e Omerit.  Por si djali i imamit të rrethit, dashuria e Omerit dhe Gamzes rezulton e pamundur.