Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
7
BoredFineGoodAmazingExcellent (4 votes, average: 7.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Bir Kuçuk Gun Isigi (Një dritë e vogël e ditës)

Bir Kucuk Gun Isigi – Elifi është shumë e dashuruar me Hakanin. E vetmja gjë që mungon në martesën e tyre është një fëmijë. Ndërsa Elif po konsideron fillimin e procedurës së adoptimit, ajo mëson se Hakan ka pasur një aksident. Dhe jeta e saj fillon të ndryshojë në mënyrë të pakthyeshme. Firat, nga ana tjetër, gjen gjurmët e motrës së tij Dilës, e cila ka vite që mungon dhe e kthen në shtëpi. Firat është i ndarë në mes të nënës së tij diktatoriale dhe shtypëse Umran dhe motrës së tij rebele Dila. Ndërsa jeta e Elifit është kthyer përmbys, Firat nuk është në dijeni të rrjetës që fati ka thurur për të. Rrugët e Elifit dhe Firatit kalojnë në një mënyrë që nuk do të ndahen më kurrë… Ky është, Bir Kucuk Gun Isigi (Një dritë e vogël e ditës).

TV Status: Aktiv

Year: