Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam)

Ky serial fillon me protagonisten femër ndërsa përpiqet të fitojë përsëri zemrën e ish-burrit të saj tani të pasur. Kur Esra (Burcu Ozberk) takoi Ozanin (Ilhan Sen), ajo punonte si kamariere për të siguruar jetesën. Për të ngritur standardet e saj të jetesës, ajo merr vendimin logjik tek Ozani, por ajo vendosi për një divorc me vështirësitë e mëdha që hasën në martesë.

Pas divorcit, Ozan hap një kompani softuerësh dhe bëhet shumë i pasur. Kur Esra mëson këtë fakt, ajo në një farë mënyre manovron në rrugën e saj drejt një pozicioni në kompaninë e Ozanit për të fituar zemrën e tij.