Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Plage Zemre (Kalp Yarasi)

Ferit Sancakzade është trashëgimtari i dashur i një prej familjeve të mirë-themeluara të Antakya. Nga ana tjetër, Ajshe është një vajzë e re e gjallë që jeton në Stamboll, e cila ka arritur të qëndrojë në këmbë. Ferit, i cili është gati të martohet me Hande, vajza e Familjes Varoglu, zgjedhja e familjes së tij, përballet me faktet para martesës dhe bota e tij kthehet përmbys. I tronditur nga tradhtia, rruga e Ferit kryqëzohet me Ajshen.

Të dy e gjejnë veten në një lojë të vështirë martese pas takimit të tyre aksidental. Historia, e cila zhvillohet në Antakya, një tokë antike që është djepi i civilizimeve, shndërrohet në një histori të vërtetë dashurie duke testuar miqësinë me dashurinë, të kaluarën me të ardhmen dhe pasionin me durimin.

TV Status: I përfunduar

Duration: 120 min

Year: ,

TMDb: 8.6

Networks: