Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
Episodi 396 (Fundi i serialit) Episodi 395 Episodi 394 Episodi 393 Episodi 392 Episodi 391 Episodi 390 Episodi 389 Episodi 388 Episodi 387 Episodi 386 Episodi 385 Episodi 384 Episodi 383 Episodi 382 Episodi 381 Episodi 380 Episodi 379 Episodi 378 Episodi 377 Episodi 376 Episodi 375 Episodi 374 Episodi 373 Episodi 372 Episodi 371 Episodi 370 Episodi 369 Episodi 368 Episodi 367 Episodi 366 Episodi 365 Episodi 364 Episodi 363 Episodi 362 Episodi 361 Episodi 360 Episodi 359 Episodi 358 Episodi 357 Episodi 356 Episodi 355 Episodi 354 Episodi 353 Episodi 352 Episodi 351 Episodi 350 Episodi 349 Episodi 348 Episodi 347 Episodi 346 Episodi 345 Episodi 344 Episodi 343 Episodi 342 Episodi 341 Episodi 340 Episodi 339 Episodi 338 Episodi 337 Episodi 336 Episodi 335 Episodi 334 Episodi 333 Episodi 332 Episodi 331 Episodi 330 Episodi 329 Episodi 328 Episodi 327 Episodi 326 Episodi 325 Episodi 324 Episodi 323 Episodi 322 Episodi 321 Episodi 320 Episodi 319 Episodi 318 Episodi 317 Episodi 316 Episodi 315 Episodi 314 Episodi 313 Episodi 312 Episodi 311 Episodi 310 Episodi 309 Episodi 308 Episodi 307 Episodi 306 Episodi 305 Episodi 304 Episodi 303 Episodi 302 Episodi 301 Episodi 300 Episodi 299 Episodi 298 Episodi 297 Episodi 296 Episodi 295 Episodi 294 Episodi 293 Episodi 292 Episodi 291 Episodi 290 Episodi 289 Episodi 288 Episodi 287 Episodi 286 Episodi 285 Episodi 284 Episodi 283 (Sezoni 4) Episodi 282 (Fundi i sezonit 3) Episodi 281 Episodi 280 Episodi 279 Episodi 278 Episodi 277 Episodi 276 Episodi 275 Episodi 274 Episodi 273 Episodi 272 Episodi 271 Episodi 270 Episodi 269 Episodi 268 Episodi 267 Episodi 266 Episodi 265 Episodi 264 Episodi 263 Episodi 262 Episodi 261 Episodi 260 Episodi 259 Episodi 258 Episodi 257 Episodi 256 Episodi 255 Episodi 254 Episodi 253 Episodi 252 Episodi 251 Episodi 250 Episodi 249 Episodi 248 Episodi 247 Episodi 246 Episodi 245 Episodi 244 Episodi 243 Episodi 239 Episodi 238 Episodi 237 Episodi 236 Episodi 235 Episodi 234 Episodi 233 Episodi 232 Episodi 231 Episodi 230 Episodi 229 Episodi 228 Episodi 227 Episodi 226 Episodi 225 Episodi 224 Episodi 223 Episodi 222 Episodi 221 Episodi 220 Episodi 219 Episodi 218 Episodi 217 Episodi 216 Episodi 215 Episodi 214 Episodi 213 Episodi 212 Episodi 211 Episodi 210 Episodi 209 Episodi 208 Episodi 207 Episodi 206 Episodi 205 Episodi 204 Episodi 203 Episodi 202 Episodi 201 Episodi 200 Episodi 199 Episodi 198 Episodi 197 Episodi 196 Episodi 195 Episodi 194 Episodi 193 Episodi 192 Episodi 191 Episodi 190 Episodi 189 Episodi 188 Episodi 187 Episodi 186 Episodi 185 Episodi 184 Episodi 183 Episodi 182 Episodi 181 Episodi 180 Episodi 179 Episodi 178 Episodi 177 Episodi 176 Episodi 175 Episodi 174 Episodi 173 Episodi 172 Episodi 171 Episodi 170 Episodi 169 (Sezoni 3) Episodi 168 (Fundi i sezonit 2) Episodi 167 Episodi 166 Episodi 165 Episodi 164 Episodi 163 Episodi 162 Episodi 161 Episodi 160 Episodi 159 Episodi 158 Episodi 157 Episodi 156 Episodi 155 Episodi 154 Episodi 153 Episodi 152 Episodi 151 Episodi 150 Episodi 149 Episodi 148 Episodi 147 Episodi 146 Episodi 145 Episodi 144 Episodi 143 Episodi 142 Episodi 141 Episodi 140 Episodi 139 Episodi 138 Episodi 137 Episodi 136 Episodi 135 Episodi 134 Episodi 133 Episodi 132 Episodi 131 Episodi 130 Episodi 129 Episodi 128 Episodi 127 Episodi 126 Episodi 125 Episodi 124 Episodi 123 Episodi 122 Episodi 121 Episodi 120 Episodi 119 Episodi 118 Episodi 117 Episodi 116 Episodi 115 Episodi 114 Episodi 113 Episodi 112 Episodi 111 Episodi 110 Episodi 109 Episodi 108 Episodi 107 Episodi 106 Episodi 105 Episodi 104 Episodi 103 Episodi 102 Episodi 101 Episodi 100 Episodi 99 Episodi 98 Episodi 97 Episodi 96 Episodi 95 Episodi 94 Episodi 93 Episodi 92 Episodi 91 Episodi 90 Episodi 89 Episodi 88 Episodi 87 Episodi 86 Episodi 85 Episodi 84 Episodi 83 Episodi 82 Episodi 81 Episodi 80 Episodi 79 Episodi 78 Episodi 77 Episodi 76 Episodi 75 Episodi 74 Episodi 73 Episodi 72 Episodi 71 Episodi 70 Episodi 69 Episodi 68 Episodi 67 Episodi 66 Episodi 65 Episodi 64 Episodi 63 Episodi 62 Episodi 61 Episodi 60 Episodi 59 Episodi 58 Episodi 57 Episodi 56 Episodi 55 (Sezoni 2) Episodi 54 (Fundi i sezonit 1) Episodi 53 Episodi 52 Episodi 51 Episodi 50 Episodi 49 Episodi 48 Episodi 47 Episodi 46 Episodi 45 Episodi 44 Episodi 43 Episodi 42 Episodi 41 Episodi 40 Episodi 39 Episodi 38 Episodi 37 Episodi 36 Episodi 35 Episodi 34 Episodi 33 Episodi 32 Episodi 31 Episodi 30 Episodi 29 Episodi 28 Episodi 27 Episodi 26 Episodi 25 Episodi 24 Episodi 23 Episodi 22 Episodi 21 Episodi 20 Episodi 19 Episodi 18 Episodi 17 Episodi 16 Episodi 15 Episodi 14 Episodi 13 Episodi 12 Episodi 11 Episodi 10 Episodi 9 Episodi 8 Episodi 7 Episodi 6 Episodi 5 Episodi 4 Episodi 3 Episodi 2 Episodi 1
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Vëllezërit e Mi (Kardeslerim)

Vëllezërit e Mi – Këta katër vëllezër, të cilët janë të lidhur ngushtë me njëri-tjetrin, humbin nënat dhe baballarët e tyre pas një sërë ngjarjesh fatkeqe. Në të gjithë botën, nuk ka asgjë që ata mund të bëjnë përveçse të mbajnë njëri-tjetrin. Derisa dyert e kolegjit në pronësi të Akif Atakul, që shkaktuan ngjarjet, dhe kështu jeta e tyre u hap për këta fëmijë… Kjo jetë e re, ku kryqëzohen rrugët e të pasurve dhe të varfërve, krimineli dhe viktima, i kthen të gjithë në një të ri, duke mbajtur gjallë familjen Kadir, duke mbrojtur vëllezërit e motrat e tyre dhe duke i mbajtur ata së bashku.