Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Elkizi

Duke luftuar për ëndrrat e saj, Ezo ka dy gjëra për të mbajtur në këtë jetë: kujtimet dhe çfarë ka mbetur nga e ëma – Pra një grusht shpresë. Sidoqoftë, gjithçka që ajo ka në dorë i merret menjëherë nga familja e saj, të cilës i përndiqet. Ezo ka dy mënyra. Ajo ose do të dorëzohet ose do të luftojë.

Ajo zgjedh të luftojë, deri në vdekje – Haruni dhe nëna e tij Nermin, të cilët përfitojnë nga gjendja e vështirë e Ezos, i vendosin sytë Ezos, të cilen e shohin si hallkën më të dobët, për të rifituar kohët e tyre të vjetra, por ka diçka që ata nuk e din Ezo nuk është aq e pafuqishëm dhe e pafuqishëm sa mendojnë ata. Të pavetëdijshëm për atë që ajo ka bërë dhe do të bëjë, ata do të bëhen pre në rrugën e tyre të gjahut.

TV Status: I përfunduar

Duration: 120 min

Year: ,

Networks: