Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Sifirinci Gun (Dita Zero)

Sifirinci Gun – Shtatë policët specialë të Departamentit të Policisë dhe eprorët e këtij ekipi të preferuar, të cilin e konsideron si baba… Ekipi, i cili është kthyer në një familje të vërtetë në fund të viteve të tyre së bashku, është në ndjekje të kreut të krimit të organizuar Ejder. Duke arritur Ejderin në fund të një operacioni të gjatë, ekipi në fakt nuk është në dijeni se jeta e tyre do të ndryshojë krejtësisht me operacionin që ata ëndërruan, “Sifirinci Gun”.

Kjo është, Sifirinci Gun (Dita Zero).