Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kizilcik Serbeti

Kizilcik Serbeti është një histori dashurie mes dy familjeve ekstreme me të njëjtën të vërtetë por metoda të ndryshme.