Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kara Tahta (Dërrasë e Zezë)

Kara Tahta (Dërrasa e Zezë) – Tregon historinë e Atllasit, një mësues matematike i caktuar për të dhënë mësim në shkollën ku ai u ngacmua kur ishte më i ri. Atje, ai bashkohet me Irmakun e bukur të cilën mendonte se e kishte lënë pas vite më parë. Çfarë do të shpaloset historia?

Ky është, Kara Tahta (Dërrasë e Zezë).