Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
6
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 6.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Donence

Ëndrrat e Gece janë lënë pezull kur ajo transferohet në Foça për të mbështetur motrën e saj me nevoja të veçanta. Atje, ajo takon Özgür, një instruktor lundrimi që kujdeset për vëllain e tij me Sindromin Asperger. Ndërsa Gece mëson nga Özgür dhe përqafon pjekurinë, marrëdhënia e saj me të dashurin e saj Emir përballet me sfida. Ajo duhet të zgjedhë midis ndjekjes së dashurisë së vërtetë ose qëndrimit të përkushtuar ndaj jetës së saj të mëparshme.