Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
5.5
BoredFineGoodAmazingExcellent (4 votes, average: 5.50 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Esaret (Robëria)

Esaret – Oguz dhe Firuze, trashëgimtari i dukshëm i familjes Demirhanli, do të zënë vendin e tyre në ekran me dashurinë hakmarrëse të Firuzes. Orhun, i cili ndëshkoi keqbërësit, tani do të udhëhiqet nga zjarri i hakmarrjes në zemrën e tij…

Kjo është, Esaret (Robëria).

TV Status: Aktiv

Duration: 60 min

Year: ,

TMDb: 10