Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Yan Oda (Dhoma Tjetër)

Yan Oda (Dhoma Tjetër) – Historia fillon kur një biznesmen i famshëm, i cili trondit të gjithë duke u martuar, fillon të jetojë në të njëjtën shtëpi me familjen e prezantueses televizive Verda Yaldiz.

Kjo është, Yan Oda (Dhoma Tjetër).