Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Zamanin Kapilari (Portat e Kohës)

Dyert e së kaluarës hapen një nga një kur rruga e gjeniut kompjuterik Sinan, i cili jeton një jetë asociale pa komunikuar sa më shumë me njerëzit pavarësisht mundësive që ka, kalon me Nevrën, vajzën tërheqëse të bukur të një prej biznesmenëve më të rëndësishëm në Turqi. Me sekretet e zbuluara, Nevra has edhe realitetin e saj. Së bashku ata nisin një udhëtim të tensionuar drejt rrënjëve të tyre. Ballafaqimi dhe dashuria pasionante që do të përjetojnë do të sjellë shumë fatkeqësi dhe vdekje.

TV Status: Aktiv

Year:

TMDb: 8

Networks: