Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Yaban Çiçekleri (Lulet e Egra)

Yaban Cicekleri – Shpalos fatet e ndërthurura të Elës dhe Kiliçit, të lindura në familje të shquara ende në heshtje të dashuruar. Pas divergjencave të rrugëve pasuniversitare, me Elën që u bë avokate në Stamboll dhe Kiliç duke u përqëndruar në përmirësimet e vendlindjes, një kthesë e fatit e kthen Elën kur babai i saj vdes në rrethana misterioze. Mes zbulimit të sekreteve të babait të saj dhe përballjes me interesa kontradiktore mbi zhvillimin e tokës, Ela dhe Kılıç lundrojnë në ndjenjat e tyre të pazgjidhura, përzemërsinë rivale nga Behice dhe Gokhan dhe kërkimin për të nderuar trashëgiminë e babait të saj. Së bashku, ata përballen me sfida si për dashurinë e tyre, ashtu edhe për të ardhmen e komunitetit të tyre.

Ky është, Yaban Çiçekleri (Lulet e Egra).

TV Status: Aktiv

Duration: 120 min

Year:

Networks: