Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit)

Ates Kuslari – Shumica e fëmijëve të rrugës nuk arrijnë moshën njëzet vjeçare. Nuk mund të thuhet se ata që e panë atë jetuan. Droga, dhuna, ngacmimet seksuale, uria dhe shumë më tepër… Fati i fëmijëve të rrugës është ose burg ose varr. Pesë nga këta fëmijë arrijnë t’i rezistojnë këtij fati. Duke e quajtur veten “Zogjtë e zjarrit” më i madhi prej të cilëve është 13 vjeç, më i vogli është 6 vjeç, një vajzë dhe një autiste, pesë fëmijë rruge që gjejnë një foshnjë dyzet ditëshe në një kosh plehrash ku do të mbulojë historitë e fëmijëve që i rezistojnë vështirësive, dhimbjes dhe fatit kundër të gjitha gjasave.

Kjo është, Ates Kuslari (Zogjtë e Zjarrit).