Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Tuzak (Kurthi)

Tuzak (Kurthi) – tregon historinë hakmarrëse të tre vëllezërve Umut, Mahir, dhe Umaj, të cilët kishin fëmijërinë e tyre marrë prej tyre. Në një botë ku është e vështirë të thuhet se kush është i mirë dhe i keq, çfarë është reale dhe çfarë është e rreme, këta tre vëllezër, të bashkuar nga një qëllim i përbashkët, do të zbulojnë se nuk janë aq të lidhur sa mendonin. Nga ana tjetër, vëllezërit e motrat Gynesh, Guven dhe Mete që besojnë se e duan miratimin e babait të tyre dhe një jetë të rehatshme më shumë se Daku tjetër, lidhen kundër një armiku të përbashkët.

Umut merr hak kundër familjes që ai urren, konflikti i tij më i madh është Gynesh, të cilin ai e kupton se është dashuria e jetës së tij si ai merr për të njohur atë. Ndërkohë, Gynes, e cila e njeh Umutin si një avokat të pistë të quajtur Çenar Jallmaz, i pavetëdijshëm për qëllimin e tij aktual, do të lërë fatin e familjes së saj dhe veten në duart e këtij burri me të cilin ajo bie në dashuri.

Ky është, Tuzak (Kurthi).