Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
Episodi 213 (Fundi i serialit) Episodi 212 Episodi 211 Episodi 210 Episodi 209 Episodi 208 Episodi 207 Episodi 206 Episodi 205 Episodi 204 Episodi 203 Episodi 202 Episodi 201 Episodi 200 Episodi 199 Episodi 198 Episodi 197 Episodi 196 Episodi 195 Episodi 194 Episodi 193 Episodi 192 Episodi 191 Episodi 190 Episodi 189 Episodi 188 Episodi 187 Episodi 186 Episodi 185 Episodi 184 Episodi 183 Episodi 182 Episodi 181 Episodi 180 Episodi 179 Episodi 178 Episodi 177 Episodi 176 Episodi 175 Episodi 174 Episodi 173 Episodi 172 Episodi 171 Episodi 170 Episodi 169 Episodi 168 Episodi 167 Episodi 166 Episodi 165 Episodi 164 Episodi 163 Episodi 162 Episodi 161 Episodi 160 Episodi 159 Episodi 158 Episodi 157 Episodi 156 Episodi 155 Episodi 154 Episodi 153 Episodi 152 Episodi 151 Episodi 150 Episodi 149 Episodi 148 Episodi 147 Episodi 146 Episodi 145 Episodi 144 Episodi 143 Episodi 142 Episodi 141 Episodi 140 Episodi 139 Episodi 138 Episodi 137 Episodi 136 Episodi 135 Episodi 134 Episodi 133 Episodi 132 Episodi 131 Episodi 130 Episodi 129 Episodi 128 Episodi 127 Episodi 126 Episodi 125 Episodi 124 Episodi 123 Episodi 122 Episodi 121 Episodi 120 Episodi 119 Episodi 118 Episodi 117 Episodi 116 Episodi 115 Episodi 114 Episodi 113 Episodi 112 Episodi 111 Episodi 110 Episodi 109 Episodi 108 Episodi 107 Episodi 106 (Sezoni 2) Episodi 105 (Fundi i sezonit 1) Episodi 104 Episodi 103 Episodi 102 Episodi 101 Episodi 100 Episodi 99 Episodi 98 Episodi 97 Episodi 96 Episodi 95 Episodi 94 Episodi 93 Episodi 92 Episodi 91 Episodi 90 Episodi 89 Episodi 88 Episodi 87 Episodi 86 Episodi 85 Episodi 84 Episodi 83 Episodi 82 Episodi 81 Episodi 80 Episodi 79 Episodi 78 Episodi 77 Episodi 76 Episodi 75 Episodi 74 Episodi 73 Episodi 72 Episodi 71 Episodi 70 Episodi 69 Episodi 68 Episodi 67 Episodi 66 Episodi 65 Episodi 64 Episodi 63 Episodi 62 Episodi 61 Episodi 60 Episodi 59 Episodi 58 Episodi 57 Episodi 56 Episodi 55 Episodi 54 Episodi 53 Episodi 52 Episodi 51 Episodi 50 Episodi 49 Episodi 48 Episodi 47 Episodi 46 Episodi 45 Episodi 44 Episodi 43 Episodi 42 Episodi 41 Episodi 40 Episodi 39 Episodi 38 Episodi 37 Episodi 36 Episodi 35 Episodi 34 Episodi 33 Episodi 32 Episodi 31 Episodi 30 Episodi 29 Episodi 28 Episodi 27 Episodi 26 Episodi 25 Episodi 24 Episodi 23 Episodi 22 Episodi 21 Episodi 20 Episodi 19 Episodi 18 Episodi 17 Episodi 16 Episodi 15 Episodi 14 Episodi 13 Episodi 12 Episodi 11 Episodi 10 Episodi 9 Episodi 8 Episodi 7 Episodi 6 Episodi 5 Episodi 4 Episodi 3 Episodi 2 Episodi 1
6
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 votes, average: 6.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Aldatmak (Mashtrimi)

Aldatmak – Ajo është një gjyqtare e shquar dhe e respektuar e gjykatës familjare. Ajo është një grua e ndershme dhe me parime, e cila ka shpëtuar shumë martesa nga shkatërrimi, është siguruar që shumë fëmijë të marrin përzemërsinë dhe dashurinë që meritojnë dhe ka qenë gjithmonë në anën e drejtësisë. Ajo mendon se ata janë një familje shembullore me burrin dhe dy fëmijët e saj, se bëjnë një jetë të nderuar dhe se pjesa tjetër e martesës së tyre do të kalojë në dashuri, lumturi dhe paqe të zakonshme. Një ditë, një lak që Guzide aksidentalisht tërheq përparon si një stok dhe del se familja e saj e lumtur nuk është një shtëpi e ngrohtë, por një kështjellë rëre.

Ky është, Aldatmak (Mashtrimi).