Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Dugum (Nyje)

Neslihan Turhan është prezantuese e emisionit televiziv “Një e vërtetë”. Ajo prek jetën e njerëzve, hedh dritë mbi historitë që mbeten në errësirë dhe e ndërtoi karrierën e saj mbi parimet e drejtësisë. Jeta e saj është tronditur nga vdekja e Lal Kalelit, në të cilën është i përfshirë Xhan, djali i saj. E zënë mes amësisë dhe të gjitha parimeve në të cilat beson, Neslihan përballet me gjyqin më sfidues të jetës së saj.

TV Status: Aktiv

Duration: 49 min

Year:

TMDb: 8

Networks: