Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (2 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kirli Sepeti (Kutia e lavanderisë)

Kirli Sepeti – Përshtatja e Devious Maids, e vendosur në Stamboll, ka të bëjë me jetën e familjeve më të pasura dhe më të fuqishme të Stambollit. Shërbyeset e tyre, të cilat janë të ekspozuara ndaj sekreteve, mistereve dhe krimeve të fshehura pas dyerve të mbyllura të këtyre shtëpive, shpesh bëhen pjesë e tyre.

Ky është, Kirli Sepeti (Kutia e lavanderisë).