Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
0
BoredFineGoodAmazingExcellent (No Ratings Yet)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Bir Sevdadir (Është një dashuri)

Bir Sevdadir – Pas humbjes së babait të tij të pasur, i riu Jesil sfidon me guxim fatin. Në udhëtimin e tij, ai formon një miqësi të pamundur me futbollistin e njohur Jasin, duke zbuluar një ndjenjë të re shprese dhe qëllimi në mes të sfidave të tij.

Kjo është, Bir Sevdadir (Është një dashuri).