Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
6
BoredFineGoodAmazingExcellent (2 votes, average: 6.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Çop Adam

Çop Adam – Tamer, një zhvillues softuerësh i cili papritmas u bë i pasur dhe lëviz me familjen e tij për të jetuar në një pallat. Tamer është i fiksuar me menaxherin e bankës Peri, dhe ai do ta rrëmbejë atë dhe do ta mbyllë atë në një bodrum. Dashuria midis Tamerit dhe Perit, e cila do të lindë nga urrejtja, do të provohet kundër pengesave të mëdha në të gjithë mënyrat misterioze, emocionuese dhe emocionale…

Ky është, Çop Adam.