Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Kraliçe (Mbretëresha)

Kraliçe – është historia e një familjeje, jeta e së cilës u përmbys në një ditë të vetme pasi emri i Atesh përfshihet në një skandal të madh.

Kjo është, Kralice (Mbretëresha).