Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (3 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Duy Beni (Më dëgjo)

Duy Beni (Më dëgjo) – Eksploron tema të ngacmimit, padrejtësisë sociale dhe romancave të shkollës së mesme të vendosura në një shkollë të mesme prestigjioze.

Ky është, Duy Beni (Më dëgjo).