Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
Nëse video nuk hapet rifresko faqen dhe provo sërish ose na trego problemin përmes butonit Report dhe ne do ju ndihmojmë!
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Pasionet e Fshehta

Njëzet vjet më vonë, jeta e Mbretërve Elizondo është e begatë dhe në pjesën më të madhe e qetë. Por paqja nuk zgjat përgjithmonë, sepse çdo gjë është shkatërruar pas një akuze vrasjeje kundër Erikut dhe Leonit, 23-vjeçarit binjak fëmijë të Huanit dhe Normas. Kjo është e para nga një seri ngjarjesh që do të prekin gjithashtu Oscar dhe Jimena, gjithashtu Franco dhe Sara, dhe madje edhe brezat e rinj të një prej klaneve më me ndikim në qytetin e San Marcos, të cilët përballen me sfida që do të ndryshojnë jetën e tyre.