Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
4
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Sipahi

Sipahi – Strukturimi ‘Menaxheri’, i mbështetur nga forcat e errëta të Perëndimit, është kthyer në një kërcënim të qartë për Turqinë. Në Turqi po ndodhin akte të përgjakshme terroriste që do të krijojnë kaos dhe do t’i çojnë njerëzit në frikë dhe panik. Ekonomia turke po kalon teste të ndryshme dhe pikat më të cenueshme të vendit i nënshtrohen sulmeve kibernetike përmes Metavarse, dark web, sistemeve të komunikimit kripto dhe sistemeve të internetit. Ky armik kompleks gjithashtu përdor në mënyrë aktive një shumëllojshmëri të gjerë grupesh brenda vendit. Sipahinjtë e Organizatës Kombëtare të Inteligjencës e kuptojnë këtë rrezik dhe reagojnë shpejt.

Ky është, Sipahi.