Ka shumë faqe si DiziShqip por na vizitoni vetëm në DiziShqip.com dhe mos ndihmoni të tjerët që vjedhin punën tonë.
10
BoredFineGoodAmazingExcellent (1 votes, average: 10.00 out of 5)
Loading...
Shiko EpisodinShkarko Episodin

Seversin (E do)

Seversin – Do të shpalosë ngjarjen rreth një vajze të re të quajtur Asya. Ajo jeton një jetë krejtësisht të thjeshtë dhe të pakuptimtë, punon si shitëse në një qendër tregtare. Vajza ka një karakter ambicioz dhe për këtë arsye nuk mund të marrë kënaqësi të plotë nga jeta e saj rutinë. Një ditë, Asya rastësisht u fut në setin e një projekti kinematografik, ku ata filmuan një komedi romantike, aty ajo takon Tolga…